Vastuullista kasvua

Strategiamme antaa selkeät tienviitat toiminnallemme. Jatkamme pitkäjänteistä kasvua sekä nostamme kannattavuuden ja vakavaraisuuden painoa. Pitkän aikavälin strategisena tavoitteenamme on kasvaa markkinoita nopeammin ja samalla vahvistaa kannattavuutta. Olemme hyödyntäneet vahvaa vakavaraisuuttamme asiakkaittemme hyväksi. Pidämme vakavaraisuutemme yli ajan tasolla, joka turvaa perustehtävämme mukaisen kasvun ylläpitämisen. Varmistamme riskinkantokyvyn kaikissa olosuhteissa ja pidämme riskinoton suhteessa riskinkantokykyyn maltillisena.

Vuosi 2013 kirjoitetaan OP-Pohjolan historiaan monien onnistumisten vuotena. Saavutimme kautta aikain korkeimman markkinaosuusnoteerauksen asunto- ja yritysluotoissa (37,8 % ja 36,3 %). Vuonna 2013 olimme Suomen yritysluottokannan kasvun moottori, mikä on osoitus halustamme olla vahvasti tukemassa kotimaista yritystoimintaa ja sen edellytyksiä. Pankki- ja vahinkovakuutustoiminnan yhteisten asiakkaiden määrä kasvoi vuonna 2013 yli 94 000:lla. Vahva kasvumme kumpuaa onnistuneen pankki- ja vahinkovakuutuspalvelujen integraation jatkumisesta ja perustehtävämme mukaisesta vastuullisuudesta. Pankki- ja vahinkovakuutusliiketoiminnan integraatio tarjoaa edelleen meille valtavan kasvupotentiaalin. Olemassa oleva markkinoiden suurin asiakaskanta on kasvumme keskeisin lähde myös jatkossa.

Avauksemme terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnassa on myös lähtenyt hyvin käyntiin. Lähdimme tavoittelemaan ylivertaista asiakaskokemusta ja nopeinta mahdollista hoitoketjua, ja olemme onnistuneet näissä tavoitteissamme. Vuoden 2013 aikana Omasairaalassa on ollut noin 17 000 asiakaskohtaamista ja siellä on tehty 1 300 leikkausta. Olemme luoneet täysin uuden palvelukonseptin asiakkaidemme tarpeisiin ja pitäneet asiakkaistamme hyvää huolta. Asiakkailta olemme saaneet positiivisen asiakaspalautetulvan ja tyytyväiset asiakkaat suosittelevat meidän palveluja ystävilleen. 

"Hieno kokemus, henkilökunta oli ystävällistä ja hoito asiantuntevaa. Perinteinen sairaalakokemus sai huutia kerrassaan."

"Olen itse yrittäjä ja perillä asiakaspalvelusta. Palvelu ja hoito aivan loistavaa. Kiitos kaikesta ja menestystä tuleville vuosille." 

Yhdessä tekeminen, ihmisläheisesti ja vastuullisesti on ohjannut meitä vaikeassa toimintaympäristössä. Perustehtävämme ja arvomme viitoittavat pitkäjänteistä kasvuamme joka päivä.

Keskeiset kasvun painopistealueet ovat:

  • Pääkaupunkiseutu
  • Pankki- ja vahinkovakuutuspalvelujen integraation jatkaminen
  • Yritysasiakasliiketoiminta
  • Varallisuudenhoitopalvelut
  • Sähköiset finanssipalvelut
  • Maksuliikepalvelut 

 

 

 
Jaa tämä sivu
Tallenna tämä sivu aineistopankkiinPoista sivu aineistopankista
Tulosta sivu